CHESS

Chess in Amsterdam

Chess in Amsterdam

Chess in Amsterdam

Chess in Amsterdam

Chess in Amsterdam

Chess in Amsterdam
Chess in Concert zou op maandag 29 oktober 1984 naar Amsterdam komen. Zo snel als ik het ik hoorde, bestelde ik kaarten voor deze speciale gebeurtenis. En toen werd het maandag 29 oktober.

Samen met ABBA-liefhebber Emyl Mijnhout ging ik naar Amsterdam met twee dingen in het achterhoofd. Het eerste was het zien van Chess in Concert in het beroemde Amsterdam Concertgebouw. And het tweede was het krijgen van de handtekeningen van de ABBA mannen.

We verwachtten dat de dingen minder makkelijk zouden gaan als bij Frida, zo'n drie maanden eerder. Maar we hadden absoluut geen idee dat er zo veel fans een dag lang bij de artiestenuitgang zouden wachten.

Na vele saaie uren kwamen de Chess heren er aan. Ik bemachtigde de handtekeningen van Björn en Benny, maar niet van Tim Rice. De situatie was behoorlijk hectisch, omdat alle andere ABBA fanaten ook handtekeningen en foto's wilden. En Björn en Benny hadden maar weinig tijd.

Uiteraard was ik bijzonder tevreden, omdat beiden ABBA - The Album tekenden en ook nog Chess.

Het nemen van goede foto's was helaas wat moeilijk. We hebben er een paar gemaakt, maar echt perfect zijn ze niet. Ach je kan niet altijd alles hebben ...

Valt er nog meer te zeggen? O ja, het concert: pure magie.

ZIE OOK

HANDTEKENING
the album
chess

VOLGEN

Updates ontvangen? Word lid van de ABBA Plaza mail service en je ontvangt alle site updates per mail.

ABBA Plaza ABBA Plaza ABBA Plaza ABBA Plaza ABBA Plaza ABBA Plaza ABBA Plaza ABBA Plaza ABBA Plaza ABBA Plaza
ENGLISH  |  CONTACT